Στη Social Mind έχουμε επιλέξει να δημιουργούμε τις ιστοσελίδες των πελατών μας χρησιμοποιώντας το WordPress. Όχι πάντα φυσικά, αλλά στο 90+% των περιπτώσεων όπου το WordPress μπορεί όντως να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του εκάστοτε project.

Αυτό το κάνουμε για πολλούς λόγους, αλλά οι πιο βασικοί είναι οι εξής:

 1. Το WordPress είναι Open Source και ταυτόχρονα εξαιρετικά δημοφιλές σε όλο το κόσμο. Συνεπώς, υπάρχουν διαρκώς αναβαθμίσεις ασφάλειας και επέκτασης που το καθιστούν συνεχώς up-to-date.
 2. Η κοινότητα που το υποστηρίζει είναι τεράστια (εκατομμύρια developers σε όλο το κόσμο) και δημιουργούνται διαρκώς εξαιρετικές επεκτάσεις οι οποίες προσθέτουν νέες λειτουργικότητες και δυνατότητες. Αυτό ρίχνει πολύ το κόστος και τον χρόνο υλοποίησης μίας νέας ιστοσελίδας.
 3. Το Support για τον πελάτη μας είναι διαρκές ακόμα και αν επιλέξει να σταματήσει να συνεργάζεται μαζί μας! Πάρα πολύ εύκολα θα μπορέσει να βρει έναν νέο συνεργάτη που να ξέρει να το χειρίζεται και να το υποστηρίζει (αυτό, για την ακρίβεια, είναι μειονέκτημα για τη Social Mind, αλλά πλεονέκτημα για τους πελάτες μας).

Ένα ερώτημα που συχνά βρίσκουμε μπροστά μας είναι το εξής: “ΟΚ, καλό μου ακούγεται έτσι όπως το παρουσιάζετε, αλλά… ποιοι το χρησιμοποιούν;”.

Μερικά στατιστικά στοιχεία:

OK, αλλά αυτές είναι μικρές ιστοσελίδες με λίγη κίνηση και εύκολο περιεχόμενο;

Το κάθε άλλο! Δείτε παρακάτω μία λίστα με 100 διάσημα brands των οποίων η ιστοσελίδα είναι φτιαγμένη με WordPress:

 1. Chicago sun times
 2. AMC
 3. BBC AMERICA
 4. Mercendes-Benz
 5. Groupe Renault
 6. Wired
 7. Time
 8. The Rolling Stones
 9. Beyonce
 10. The official James Bond website
 11. The Walt Disney Company
 12. People
 13. TechCrunch
 14. Vogue
 15. Observer
 16. Sony music
 17. New York Post
 18. Angry Birds
 19. Microsoft News Center
 20. Bloomberg Professional

Δείτε όλη τη λίστα και με τα 100 διάσημα brands που το χρησιμοποιούν.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη νέα ιστοσελίδα της εταιρίας σας ή να φτιάξετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα; Η Social Mind περιμένει για να σας βοηθήσει! Στείλτε μας ένα γρήγορο μήνυμα ή καλέστε μας στο 2107243276.

Angelos Synadakis

Τα τελευταία χρόνια έχω συνεργαστεί με 180+ επιχειρήσεις βοηθώντας τες να πετύχουν τα αποτελέσματα που θέλουν, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιούν τα digital κανάλια επικοινωνίας.

Μείνετε ενημερωμένοι

Οι τελευταίες αλλαγές στα Social Media, Case studies, Αναλύσεις, στατιστικά στοιχεία, Tips 'n' Tricks και άλλα πολλά!

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς! Σας ευχαριστούμε πολύ!

Call Now Button

  ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ