Η Social Mind σε συνεργασία με τη Χ.Α.Ν.Θ. (ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.1) διοργανώνει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα γύρω από τα Social Media και το Digital Marketing. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων που θέλουν να βελτιώσουν την online παρουσία της εταιρίας τους και να προσελκύσουν μεγαλύτερο πελατολόγιο, όσο και σε άτομα που θέλουν να εξελίξουν τις δεξιότητές τους γύρω από το αντικείμενο.

Το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύπτει μία σειρά από θεωρητικές και πρακτικές τεχνικές και εργαλεία που χρησιμοποιούνται για μία ολοκληρωμένη στρατηγική Digital Marketing. Πιο συγκεκριμένα, τα αντικείμενα που θα διδαχθούν είναι:

  • Social Media (κυρίως Facebook και Instagram)
  • Social Media Advertising
  • Ιστοσελίδες και Ηλεκτρονικά Καταστήματα
  • Google Ads
  • Google Analytics
  • Email Marketing
  • GDPR (για Digital Marketing)

Κατά τη διάρκεια των εισηγήσεων θα παρουσιαστούν παραδείγματα εφαρμογής από διάφορους εμπορικούς κλάδους και οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν στην πράξη πως λειτουργούν μερικά από τα πιο σύγχρονα εργαλεία προβολής.

Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 24 ώρες (6 τετράωρες εισηγήσεις), ενώ στο τέλος θα δοθεί πιστοποιητικό κατάρτισης.

Αν σας ενδιαφέρει το πρόγραμμα, μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερες πληροφορίες εδώ και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ ή στο 2316001000 (εσωτ. 0830 ή 0832).

Angelos Synadakis

Τα τελευταία χρόνια έχω συνεργαστεί με 180+ επιχειρήσεις βοηθώντας τες να πετύχουν τα αποτελέσματα που θέλουν, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιούν τα digital κανάλια επικοινωνίας.

Call Now Button

Μείνετε ενημερωμένοι

Οι τελευταίες αλλαγές στα Social Media, Case studies, Αναλύσεις, στατιστικά στοιχεία, Tips 'n' Tricks και άλλα πολλά!

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς! Σας ευχαριστούμε πολύ!