Σε ένα από τα πιο αποδοτικά εργαλεία επικοινωνίας και προώθησης εξελίσσεται το Instagram, καθώς οι δυνατότητες που προσφέρει σε συνδυασμό με την ολοένα και μεγαλύτερη διείσδυσή του στο ελληνικό κοινό, δημιουργούν μοναδικές ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις!

Το Σάββατο 22 Απριλίου είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις ευκαιρίες που δίνει το Instagram στις επιχειρήσεις σε ένα σεμινάριο που διοργάνωσε η Epi Direct στο Grand Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη.

Περιεχόμενα σεμιναρίου Instagram

Συνοπτικά, τα θέματα τα οποία συζητήσαμε κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου ήταν:

 • Τι είναι το Instagram και πόσο μεγάλο είναι το κοινό που το χρησιμοποιεί;
 • Ποιες είναι οι βασικές λειτουργίες του και πως μπορούν να τις αξιοποιήσουν οι επιχειρήσεις;
 • Πώς το Instagram συνδέεται με το γενικότερο marketing plan της εταιρίας;
 • Πώς μία επιχείρηση μπορεί να φτιάξει Business profile στο μέσο, τι επιπλέον δυνατότητες έχει και πώς μπορεί να τις αξιοποιήσει ιδανικά;
 • Γιατί είναι απαραίτητο ένα πλάνο περιεχομένου και πώς μπορεί να το δημιουργήσει μία εταιρία;
 • Tips ‘n’ Tricks για να αυξηθούν οι followers του λογαριασμού και η απήχηση των δημοσιεύσεων!
 • Τι ρόλο παίζουν τα hashtags και τα locations;
 • Ποια είναι τα στατιστικά στοιχεία που παρέχονται και πώς μπορεί να τα αξιοποιήσει μία εταιρία προκειμένου να λάβει σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις;
 • Τι διαφημιστικές δυνατότητες δίνει το Instagram και πώς μπορεί να στηθεί μία διαφημιστική καμπάνια στο μέσο; Τι στόχοι μπορούν τα τεθούν και πώς μπορεί να γίνει η τμηματοποίηση του κοινού; Ποια είδη διαφημίσεων υποστηρίζονται;

Στο τελευταίο κομμάτι μελετήσαμε ένα πολύ ενδιαφέρον Case Study από μία εταιρία με accessories η οποία χρησιμοποίησε το Instagram και τις δυνατότητές του προκειμένου να βρει νέους πελάτες από όλο το κόσμο. Μέσα από τη μελέτη του συγκεκριμένου case study είχαμε τη δυνατότητα να δούμε τόσο μερικές ενδιαφέρουσες λειτουργίες του Instagram, όσο και πώς μπορεί το Instagram να ενσωματωθεί στο γενικότερο marketing plan της εταιρίας και να συνδυαστεί με άλλα εργαλεία που τυχόν χρησιμοποιεί η επιχείρηση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες από τη διοργάνωση!

Εάν σας ενδιαφέρει να ξεκινήσετε το δικό σας επαγγελματικό προφίλ στο Instagram και χρειάζεστε υποστήριξη για την προβολή και την αξιοποίησή του, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 

Angelos Synadakis

Τα τελευταία χρόνια έχω συνεργαστεί με 180+ επιχειρήσεις βοηθώντας τες να πετύχουν τα αποτελέσματα που θέλουν, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιούν τα digital κανάλια επικοινωνίας.

Μείνετε ενημερωμένοι

Οι τελευταίες αλλαγές στα Social Media, Case studies, Αναλύσεις, στατιστικά στοιχεία, Tips 'n' Tricks και άλλα πολλά!

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς! Σας ευχαριστούμε πολύ!

Call Now Button

  ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

  FacebookInstagramTwitterGoogle+Linkedin