Πρόσφατα ολοκληρώσαμε το νέο mobile application για το newsfilter.gr! Το newsfilter.gr είναι ένα ενημερωτικό newsblog με ποικίλη θεματολογία γύρω από θέματα επικαιρότητας και ψυχαγωγίας.

Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να πλοηγούνται στα άρθρα του website, να διαβάζουν όσα τους ενδιαφέρουν κατευθείαν μέσα από το app, να μαρκάρουν αυτά που τους αρέσουν ως αγαπημένα προκειμένου να τα βρίσκουν εύκολα στο μέλλον, να ειδοποιούνται για νέες αναρτήσεις και άλλα πολλά!

Δείτε μερικά screenshots της εφαρμογής:

Η εφαρμογή απευθύνεται σε χρήστες με κινητό τηλέφωνο Android και είναι ήδη ανεβασμένη στο Google Play. Κατεβάστε την και πείτε μας την γνώμη σας :)

Θέλετε ένα mobile application για το ενημερωτικό σας website;

Εάν έχετε ένα ενημερωτικό / ειδησεογραφικό website και θέλετε να προσελκύσετε ακόμα περισσότερους αναγνώστες… σκεφτείτε το mobile! Στη Social Mind μπορούμε να αναπτύξουμε εφαρμογές που να διευκολύνουν την πρόσβαση του κοινού στο περιεχόμενο που δημοσιεύετε.

Angelos Synadakis

Τα τελευταία χρόνια έχω συνεργαστεί με 180+ επιχειρήσεις βοηθώντας τες να πετύχουν τα αποτελέσματα που θέλουν, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιούν τα digital κανάλια επικοινωνίας.

Call Now Button

Μείνετε ενημερωμένοι

Οι τελευταίες αλλαγές στα Social Media, Case studies, Αναλύσεις, στατιστικά στοιχεία, Tips 'n' Tricks και άλλα πολλά!

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς! Σας ευχαριστούμε πολύ!