Search Engine Optimization

Result oriented υπηρεσίες SEO

Το αποτελεσματικό digital marketing, εκτός από αποτελεσματικές social media και adwords καμπάνες, εκτός από το ποιοτικό περιεχόμενο και τη mobile παρουσία σας, θα πρέπει να περιλαμβάνει και κάτι ακόμη: να σας εμφανίζει στην αρμόζουσα θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, δηλαδή να είστε «ορατοί» στους δυνητικούς πελάτες σας. Κι αυτό επιυγχάνεται με το SEO.

Οι μέθοδοι βελτιστοποίησης ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης (SEO – Search Engine Optimization) αποτελούν μέρος μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για το search engines marketing (SEM). Το SEO περιλαμβάνει την ανάπτυξη, την προσαρμογή ή τον επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας σας προκειμένου να  προωθηθεί στις κορυφαίες κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης (Google, Yandex, Bing, Yahoo) με ένα συνδυασμό τεχνικών διαδικασιών και εργαλείων.

Στη Social Mind παρέχουμε result oriented υπηρεσίες SEO σε συνεργασία με τους ειδικούς της εταιρείας Innovation Group. Mπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητες να βρεθείτε στις αναζητήσεις των εν δυνάμει πελατών σας και ότι χάρη στη δουλειά μας θα κατατάσσεστε στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της Google για τις επιθυμητές λέξεις-κλειδιά σας!

Τα απτά αποτελέσματα του Social Mind SEO:

 • Υψηλότερες κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης για τις λέξεις κλειδιά που έχουν αξία για την επιχείρηση / δραστηριότητα σας.
 • Αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας (επισκεψιμότητας που οφείλεται στις μηχανές αναζήτησης για τις μη πληρωμένες κατατάξεις)
 • Αύξηση των μετατροπών (conversions), δηλαδή των επισκέψεων που μετατρέπονται σε ωφέλιμες ενέργειες για εσάς (online – offline αγορές, εγγραφές σε newsletter, συνδρομές, αλληλεπιδράσεις με social media, κλπ).
 • Βελτιστοποίηση της επένδυσης σας (ROI) βάση του προβλεπόμενου προϋπολογισμού.
 • Διατήρηση της ιστοσελίδας σας σε υψηλές κατατάξεις χωρίς να κινδυνεύει να τιμωρηθεί (Google penalty).
 • Χρήση αποκλειστικά θεμιτών (white hat) πρακτικών.
 • Ευθυγράμμιση με τις τελευταίες ενημερώσεις των αλγορίθμων που αφορούν στις μηχανές αναζήτησης ακολουθώντας τις νέες τάσεις.

Που θα εστιάσουμε στη διάρκεια της δουλειάς μας:

 1. Keywords Research: Κάνουμε έρευνα γύρω από τις λέξεις κλειδιά με τη χρήση των ακόλουθων πηγών: Moz Keyword Explorer, Google Keyword Planner, Competitors Data και Google Trends.
 2. Micro-moments Buyer Circle: Σε κάθε κλάδο διαφέρουν οι στιγμές εκείνες που επηρεάζουν τις καταναλωτικές αποφάσεις. Διευρύνουμε το Keyword Research σε εκείνες τις καθοριστικές στιγμές που μπορείτε να εμπλακείτε στις αναζητήσεις των δυνητικών πελατών σας και επανασχεδιάζουμε την εμπειρία χρήσης με στόχο την μεγιστοποίηση των μετατροπών σε κάθε βήμα.
 3. UX optimize: Βελτιστοποιούμε την εμπειρία χρήσης που προσφέρει η ιστοσελίδα σας και η επαφή με το ψηφιακό σας αποτύπωμα σε κάθε στάδιο των καταναλωτικών αποφάσεων μεταξύ όλων των εν δυνάμει οθονών.
 4. Competitor SEO Analysis: Αναλύουμε την στρατηγική και τις τεχνικές των ανταγωνιστών σας σε ψηφιακό επίπεδο.
 5. Technical SEO: Βελτιστοποιούμε τα τεχνικά θέματα γύρω από το πως διαβάζουν οι μηχανές αναζήτησης το site σας (robots txts, sitemaps, βελτιστοποιήσεις απόκρισης και ταχύτητας)
 6. Setup Tracking Codes: Εγκαθιστούμε ή ελέγχουμε την εγκατάσταση των Google Analytics, Google Search Console και αντίστοιχων εργαλείων αλληλεπίδρασης με τις υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης. Δηλώνουμε τoν τρόπο με τον οποίο θέλουμε να διαβάζουν τα δεδομένα της ιστοσελίδας σας.
 7. SEO On Page Check:  Ελέγχουμε την ιστοσελίδα ώστε να εναρμονίζεται με συγκεκριμένες αρχές SEO που επιδοκιμάζονται από τη Google και να προσαρμόζεται γρήγορα και με ασφάλεια στις συχνές αλλαγές του αλγόριθμου της.
 8. SEO On Page Optimize: Βελτιστοποιούμε τα απαραίτητα meta data, τους χρόνους φόρτωσης των σελίδων, την πυκνότητα λέξεων-κλειδιών και όλους εκείνους τους παράγοντες που επηρεάζουν την κατάταξή σας τόσο στα αποτελέσματα αναζήτησης αλλά και σε εκείνα τα σημεία απεικόνισης των αποτελεσμάτων που μπορούν να σας αποφέρουν ωφέλιμη επισκεψιμότητα.
 9. SEO Off Page Optimize – Backlinking Profile: Βελτιστοποιούμε όλες τις αναφορές (mentions) γύρω από εσάς και φροντίζουμε να υπάρχει υγιής φυσική διασύνδεση στις αναφορές γύρω από το site σας.
 10. SEO Monitoring – Reporting Analysis: Παρακολουθούμε την απόδοση των λέξεων-κλειδιών σε όλες τις μηχανές αναζήτησης τόσο για desktop όσο και για mobile. Ανάλογα με τις ανάγκες του project προκύπτουν τα απαραίτητα reports – αναλύσεις για την αποτελεσματικότητα των SEO campaigns μας.

Το κοινό σάς αναζητά στις μηχανές αναζήτησης!

Θα φροντίσουμε να σας εντοπίσουν άμεσα και να γίνουν πελάτες σας!

Εμπιστευτείτε τις αποτελεσματικές SEO υπηρεσίες μας!

Μείνετε ενημερωμένοι

Οι τελευταίες αλλαγές στα Social Media, Case studies, Αναλύσεις, στατιστικά στοιχεία, Tips 'n' Tricks και άλλα πολλά!

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς! Σας ευχαριστούμε πολύ!

Call Now Button

  ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

  FacebookInstagramTwitterGoogle+Linkedin