Πακέτα Υποστήριξης για όλες τις ανάγκες

Έχετε ερωτήσεις;

Στα ετήσια πακέτα, η Social Mind σας κάνει δώρο 2 μήνες! Παίρνετε 12, πληρώνετε 10!

Οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ. Ο χρόνος υποστήριξης που δεν αξιοποιείται δεν μεταφέρεται στον επόμενο μήνα. Η προσφορά στα ετήσια πακέτα ισχύει για εφάπαξ αποπληρωμή. Πολλές από τις εργασίες μπορούν να παραχθούν υπό προϋποθέσεις (π.χ. αν δεν έχει φτιάξει η Social Mind την ιστοσελίδα, θα πρέπει να υπάρχει αγορασμένο το theme ώστε να μπορεί να γίνεται update και τυχόν αλλαγές να είναι υλοποιημένες σε child theme). Αν δεν σας καλύπτει κανένα από τα παραπάνω πακέτα, μπορούμε να σας υποστηρίξουμε κατά περίπτωση με τιμολόγηση ανά ώρα εργασίας. Αν δεν είστε σίγουρος ποιο είναι το ιδανικό πακέτο για τις ανάγκες σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε.

Μηνιαία Updates

Τα updates του WordPress, των plugins και του Theme γίνονται σε μηνιαία βάση, δεδομένου ότι έχουμε πρόσβαση στις τελευταίες εκδόσεις (π.χ. από plugins ή theme που τυχόν έχει αγοράσει κάποιος προηγούμενος συνεργάτης σας) και έχουμε εξασφαλίσει τη συμβατότητά τους και την ορθή τους λειτουργία.

Ώρες υποστήριξης

Οι ώρες υποστήριξης που παρέχονται σε κάθε πακέτο μπορούν να αξιοποιηθούν σε διόρθωση σφαλμάτων, σε διαχείριση περιεχομένου και σε παροχή συμβουλευτικής. Συμπεριλαμβάνεται ο χρόνος της έρευνα που μπορεί να απαιτείται για το αίτημα. Νέα υλοποίηση ενδεχομένως να έχει επιπρόσθετο κόστος.

Μηνιαίες Αναφορές

Η μηνιαία αναφορά περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες για την ιστοσελίδα σας, ανάλογα με το πακέτο υποστήριξης που έχετε επιλέξει. Περιλαμβάνει αναφορ΄ά των αναβαθμίσεων που έγιναν μέσα στον μήνα, βασικά στοιχεία επισκεψημότητα, uptime monitoring, SEO ranking και άλλες παρόμοιες πληροφορίες.

Χρειάζεται υποστήριξη για την ιστοσελίδα σας; Δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε!

Μείνετε ενημερωμένοι

Οι τελευταίες αλλαγές στα Social Media, Case studies, Αναλύσεις, στατιστικά στοιχεία, Tips 'n' Tricks και άλλα πολλά!

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς! Σας ευχαριστούμε πολύ!

Call Now Button

    ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

    FacebookInstagramTwitterGoogle+Linkedin