Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα είναι το #1 εργαλείο της επιχείρησής σας. Σχεδιάστε την σωστά!

Σας ενδιαφέρει; Αφήστε το μήνυμά σας και σας καλέσουμε!

  Προώθηση ιστοσελίδας

  Η δημιουργία μιας όμορφης και εύχρηστης ιστοσελίδας από μόνη της δεν είναι αρκετή. Για να επιτελέσει στο μέγιστο το σκοπό της θα πρέπει να γίνει γνωστή και στο ευρύ κοινό για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της. Με λίγα λόγια, να μπορούν εύκολα και γρήγορα να σας βρίσκουν οι πελάτες σας!

  Η επισκεψιμότητα μιας ιστοσελίδας είναι ο βασικός σκοπός της.  Όσους περισσότερους επισκέπτες έχετε, τόσους περισσότερους πελάτες έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε.

  Το εργαλείο που έχετε στα χέρια σας μπορεί να προωθηθεί με δύο βασικούς τρόπους.

  κατασκευή ιστοσελίδων - seo ready

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

  Διαφήμιση στα Social Media:

  Στοχεύστε στους χρήστες που σας ενδιαφέρουν!

  Διαφήμιση στα Google Ads:

  Εμφανιστείτε στους χρήστες τη στιγμή που αναζητούν αυτό που προσφέρετε!

  ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΜΕΣΩ SEO

  Το αποτελεσματικό digital marketing, εκτός από αποτελεσματικές καμπάνες διαφήμισης και ποιοτικό περιεχόμενο θα πρέπει να περιλαμβάνει και κάτι ακόμη: να σας εμφανίζει στην αρμόζουσα θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, δηλαδή να είστε «ορατοί» στους δυνητικούς πελάτες σας. Κι αυτό επιυγχάνεται με το SEO.

  Στη Social Mind διαθέτουμε τόσο την τεχνογνωσία, όσο και τη διάθεση, να προωθήσουμε την ιστοσελίδα στα κατάλληλα Μέσα με τον κατάλληλο τρόπο, επιφέροντας το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα!

  Δεν είστε σίγουροι για το τι χρειάζεται ή ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας;

  ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

  Τη συγκεκριμένη στιγμή που δημιουργήσατε την ιστοσελίδα σας είχατε τις συγκεκριμένες ανάγκες. Όμως τα δεδομένα συνεχώς αλλάζουν, νέες τεχνολογίες και λειτουργικότητες εμφανίζονται καθημερινά, οι οποίες μπορούν να δώσουν νέα ώθηση στην ιστοσελίδα σας. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να εμπλουτίζεται η ιστοσελίδα σας με επιπρόσθετες νέες λειτουργικότητες που θα φέρνουν την ιστοσελίδα σας πιο κοντά στο κοινό σας κι εσάς πιο κοντά στα στατιστικά που χρειάζεστε!Η ομάδα της Social Mind παραμένει συνεχώς up to date για να σας προτείνει, αλλά και να εφαρμόσει, όλα όσα χρειάζεται η ιστοσελίδα σας για να είναι πάντα το κατάλληλο εργαλείο που χρειάζεται η ιστοσελίδα σας!

  Χρήσιμα άρθρα

  Workshop – Πως μπορώ να αξιολογήσω και να βελτιώσω την αποδοτικότητα ενός ηλεκτρονικού καταστήματος

  Workshop – Πως μπορώ να αξιολογήσω και να βελτιώσω την αποδοτικότητα ενός ηλεκτρονικού καταστήματος

  Η ομάδα του έργου Remicro LOCAL του ΚΕΠΑ διοργανώνει ακόμη ένα θεματικό εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με την εταιρία Social Mind. Ο φθινοπωρινός κύκλος των Remicro LOCAL Workshops συνεχίζεται με μία συζήτηση γύρω από πρακτικές αξιολόγησης και τρόπους...

  Ψηφιακά εργαλεία ΜΜΕ – Επιδοτούμενο πρόγραμμα

  Ψηφιακά εργαλεία ΜΜΕ – Επιδοτούμενο πρόγραμμα

  Στις 22 Ιουνίου 2022 ξεκινάνε οι αιτήσεις για το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα "Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ" (Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων). Σκοπός του Προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ» είναι η ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας που...

  H Social Mind έγινε μέλος της GR.EC.A.

  H Social Mind έγινε μέλος της GR.EC.A.

  Η Social Mind έγινε μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A). Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A) εκπροσωπεί το σύνολο της αγοράς του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και των υπηρεσιών αυτής. Εκτιμάται ότι αυτή η αγορά αποτελείται από...

  Ξεκινήστε σήμερα !

  Κλείστε μία δωρεάν συνεδρία για να σχεδιάσουμε μαζί το δικό σας αποτελεσματικό e-shop.

  Συναδάκης Άγγελος

  Πεταλωτή Ιωάννα

  ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ WEB DEVELOPMENT ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ;

  Κατασκευή Ιστοσελίδας

  Κατασκευή E-Shop

  Εάν αποφασίσατε επικοινωνήστε μαζί μας!

  Εάν δεν έχετε αποφασίσει ακόμη για την υπηρεσία που χρειάζεστε, επικοινωνήστε μαζί μας για να αναλύσουμε επακριβώς τις ανάγκες σας!

  Μείνετε ενημερωμένοι

  Οι τελευταίες αλλαγές στα Social Media, Case studies, Αναλύσεις, στατιστικά στοιχεία, Tips 'n' Tricks και άλλα πολλά!

  Έχετε εγγραφεί επιτυχώς! Σας ευχαριστούμε πολύ!

  Call Now Button

   ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

   FacebookInstagramTwitterGoogle+Linkedin